Terug naar overzicht

Willemen Parket

In de ruime showroom in Velddriel biedt Willemen Parket een breed assortiment vloeren in diverse prijsklassen; van traditioneel parket, laminaat, Multiplank tot PVC vloeren. Voor de doe-het-zelver heeft Willemen Parket een webshop genaamd actievloeren.nu. Willemen Parket legt elke vloer die u wilt!

Mark Willemen: “Wij zijn echt een familiebedrijf en werken met eigen parketteurs. Het team van Willemen bestaat uit 12 mensen.

We werken vooral in de regio, maar ook landelijk voeren wij veel projecten uit. Tussen de bijzondere projecten die wij mochten opleveren zijn bijvoorbeeld de inrichting van showrooms voor Volvo Cars en het hoofdkantoor van Stage Entertainment, Joop van de Ende in Amsterdam. Dichterbij hebben wij ook mooie projecten uitgevoerd, zoals de nieuwe vloeren voor de Rabobank in Kerkdriel, Hedel en Brakel en een zeer authentieke vloer voor Huis Brakel.”

Legservice

Mark Willemen vervolgt: “Voor consumenten bieden wij een uitgebreide service, en niet alleen in de showroom. Wij kunnen bij je thuis een afspraak maken. Dan nemen wij stalen mee en wordt de keuze om tot de best passende vloer te komen vaak makkelijker. Wij komen altijd inmeten en de vloer word thuis bij je afgeleverd. Je kunt kiezen de vloer zelf te leggen, of gebruik maken van onze legservice. Een houten vloer leggen kost veel tijd, energie en handigheid. Als je de houten vloer laat leggen door Willemen Parket ben je verzekerd van vakwerk, service en garantie. Het resultaat is een verbluffend mooie vloer, die gemakkelijk te onderhouden is en een lange levensduur heeft.”

Breed assortiment

Laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, motieven en patronen. Ook heeft Willemen Parket Multiplank in het assortiment. Mark Willemen: “Voor veel mensen is Multiplank een relatief nieuwe vloersoort. Multiplank is een gelaagd plankensysteem met een toplaag van massief hout. Het voordeel daarvan is dat het op verschillende manieren kan worden afgewerkt en dat het naadloos gelegd kan worden. Deze vloer is te leggen in combinatie met vloerverwarming en koeling.

Naast laminaat en hout heeft Willemen Parket ook PVC vloeren. Deze zijn makkelijk in onderhoud, bijzonder sterk en lenen zich uitstekend voor intensief belopen ruimtes. Ook zijn deze vloeren meer bestand tegen vocht en daarom uitermate geschikt voor badkamers of kelders.

Renoveren

Het schuren van een houten vloer is een vak apart. Wij bieden de mogelijkheid om je bestaande parketvloer weer als nieuw te maken. We beschikken over vakmensen en machines die de vloer weer als nieuw maken, zodat je er daarna weer lang profijt van hebt.

Bekijk de website van Willemen Parket