Terug naar overzicht

Vebé Keukens

Keukenwensen op maat

Een nieuwe keuken aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid. Je wilt je graag goed voorbereiden, inspiratie opdoen en een idee hebben van alle mogelijkheden die passend zijn bij jouw specifieke budget. Vébé Keukens helpt je daar graag bij op weg. Wij weten waar je allemaal aan moet denken en brengen jouw droomkeuken graag naar je thuis.

In onze showroom van 1200 m2 staan prachtige keukens van de merken Keller, Schmidt en Nolte in diverse prijsklassen. De keukens verschillen allemaal van kleur, materiaal en stijl. “ Wij leveren bewust een breed assortiment, zodat iedereen hier zijn favoriete keuken kan kiezen. Samen met Vébé Bouw kunnen wij je ook het hele project uit handen nemen. Dat is ons sterke punt.”

Alle keukens worden geleverd met kwalitatief hoogwaardige inbouwapparatuur van merken als Siemens, Atag, Bauknecht en Miele. Is je oude vaatwasser kapot? Ook op de vervangingsmarkt zijn wij actief. Wij installeren graag een zuinig nieuw exemplaar voor je. Nemen we meteen de oude mee terug! Dat geldt natuurlijk ook voor alle andere keukeninbouwapparatuur.

3D Design

Vébé Keukens werkt met 3D Design. Zo kunnen de adviseurs je laten zien hoe je droomkeuken er driedimensionaal bij jouw thuis uit komt te zien, of hoe het misschien nog veel mooier kan. Bezoek onze showroom, laat je verrassen en ontmoet je nieuwe keuken.

Ook in de bouw jouw beste partner
Nieuwbouw, je zolder laten verbouwen of je oude kozijnen vervangen? Natuurlijk wil je deze plannen zorgvuldig uit laten voeren door een vakkundig bouwbedrijf. Aannemersbedrijf Vébé Bouw biedt een totaalconcept aan. “Naast het bouwen van een nieuw woonhuis, verbouwing of renovatie, leveren en plaatsen wij ook de keuken en de badkamer. Wij werken samen met een vast team van onderaannemers, maar jij hebt maar één aanspreekpunt dat je alles uit handen neemt.”

Vébé Bouw is gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie, restauratie en groot onderhoud in de sectoren woningbouw en utiliteitsbouw. Waar je ook voor kiest, je kunt altijd vertrouwen op kwaliteit, professionele dienstverlening en persoonlijke aandacht.

Vébé Bouw loopt voorop bij nieuwe ontwikkelingen in de bouw en op het gebied van techniek, milieu en logistiek. Wij houden van korte communicatielijnen en snelle besluitvormingsprocessen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Samen met Vébé Keukens vormt Vébé Bouw de combinatie Vébé Bedrijven. Alle voorzieningen van een bouwbedrijf én een keukencentrum onder één dak.

Bekijk de website van Vebé Keukens