Sinds 2008 weerspiegelt TuindeLuxe overduidelijk de passie van vader Ko en zoon Richard de Jong voor hardsteen en mooi straatwerk. De ervaring van Ko en Richard gaat overigens veel verder terug dan 2008. Jarenlang werkten zij als stratenmakers door heel Nederland en met dat ambacht als uitgangspunt specialiseerden zij zich steeds meer in het aanleggen en verfraaien van tuinen. Dat werd zo’n succes, dat ze in korte tijd een zeer goede reputatie opbouwden in de aanleg van vooral de wat meer luxe uitstralende tuinen, vandaar TuindeLuxe. Staat ‘luxe’ dan meteen voor duur? “Niet per se. Uiteraard heeft kwaliteit een prijs, maar wij leggen met net zo veel plezier een kleine als een hele grote tuin aan. En we denken natuurlijk graag mee als het over je budget gaat. Vergeet niet dat een mooie tuin een sierraad is, het maakt je huis écht af!”

Werkwijze

TuindeLuxe kan je tuin compleet verzorgen. Van tuinverlichting tot vijver aanleg en van loodgieterwerk tot betegeling: echt alles is mogelijk. TuindeLuxe werkt in een klein maar gespecialiseerd team. Maar naast onze eigen mensen doen wij regelmatig ook een beroep op vertrouwde partnerbedrijven en zelfstandig werkende ondernemers. Op die manier zijn wij flexibel en hebben we altijd een passende oplossing paraat. We werken alleen samen met partners die wij door en door kennen en die onze bedrijfsfilosofie met net zoveel passie uitdragen als wij dat zelf doen. Voor minder zouden we het ook niet willen. Kwaliteit staat bij ons namelijk centraal!

Teken je Tuin®

Op onze vernieuwde website kun je, net als in dit magazine, een mooie indruk krijgen van ons assortiment, de showtuin en de diverse mogelijkheden. Daarnaast hebben we ‘Teken je Tuin’! Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijk tekenprogramma waarmee je in een handomdraai je eigen tuinideeën op papier zet. Laat je creativiteit de vrije loop en krijg een nog betere indruk van de mogelijkheden in je eigen tuin.
Teken je Tuin vind je op onze website.

Showtuin

Om je een indruk te geven wat er bij TuindeLuxe allemaal mogelijk is op tuingebied, ligt er aan de Bulkseweg 17a in Kerkdriel een fraaie showtuin met daarin uiteenlopende sferen. Kwaliteitsproducten en een eerlijk en gedegen advies staan aan de basis van deze tuin. Je kunt er zes dagen in de week terecht om rustig rond te kijken en ideeën op te doen. In de showtuin vind je allerlei soorten planten, struiken en bomen, maar vooral diverse soorten bestrating. Want mooie bestrating en groen versterken elkaar enorm. De verschillende tuinmogelijkheden veranderen regelmatig van opzet zodat je altijd een actueel beeld hebt van de laatste ontwikkelingen.

Bekijk de website van TuindeLuxe