Terug naar overzicht

Theo Grandia

De vrijheid om te doen wat je wilt. Lekker wonen en ook nog eens vermogen opbouwen. Dat kan in je eigen huis. Daarvoor is er vaak wel een hypotheek nodig. En hypotheken zijn er in veel verschillende vormen. Welke vorm past er het beste bij jou?
Ook als je al langer een hypotheek hebt, moet je deze regelmatig laten nakijken door een deskundige onafhankelijke adviseur.

Je eerst woning kopen?

Dat droomhuis dat onbetaalbaar lijkt....Dat lukt soms toch dankzij de Starterslening. De naam zegt het al: deze lening is bedoeld om het beginners makelijker te maken een huis te kopen. Met de Starterslening overbrug je het verschil tussen het aankoopbedrag van het huis dat je wilt kopen en het bedrag dat je maximaal kunt lenen. Je betaald de eerste drie jaar geen rente en aflossing.

Deze regeling is altijd een aanvulling op je normale hypotheek. Zowel de gemeente Maasdriel als de gemeente 's-Hertogenbosch bieden de ruimte voor een Starterslening. We leggen je graag de mogelijkheden uit.

Advies bij al je finaniële vraagstukken

Wat gebeurt er wanneer je werkloos of arbeidsongeschikt raakt of wanneer je relatie onverhoopt eindigt? Een forse terugval van je inkomen is in deze situatie heel gebruikelijk. Zonder goed financieel plan kan dat zelfs leiden tot gedwongen verkoop van je woning.
Gelukkig kun je de financiële gevolgen van zulke omstandigheden beperken met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Naast de zekerheid krijg je met NHG ook nog eens een fikse korting op je hypotheekrente. Dit voordeel kan oplopen tot 0,6%.

Ook voor je andere bankzaken en verzekeringen kun je bij Theo Grandia terecht. Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarin wij met elkaar bekijken of je financiële zaken voor verbetering vatbaar zijn. Wij zijn niet gebonden aan een geldverstrekker of verzekeraar. Ons advies is altijd objectief en op maat voor jouw situatie.

Met raad en daad

Wij behartigen jouw belangen. Heb je schade aan je eigendommen of veroorzaak je dit per ongeluk zelf dan is dat al vervelend genoeg. Theo Grandia bemiddelt tussen jou en je verzekeraar zodat de schade hersteld kan worden.

Wij zijn er namelijk voor jou en daar zijn we trots op!

Bekijk de website van Theo Grandia