Terug naar overzicht

Schildersbedrijf Deco Home Poulisse

Je weet best wat je wilt, maar hoe realiseer je dat?! Hoe maak je van je huis ook echt je thuis? Bij Deco Home Poulisse geven we praktische adviezen en verrassende oplossingen. Of het nu gaat om een kleur voor de muur, aankleding voor de ramen of een vloerbedekking. Poulisse zoekt met je mee in het ruime aanbod en adviseert je over stijl, kwaliteit en kleur.

Kleur kiezen

De meest gehoorde vragen in onze winkel gaan over kleur. Welke kleur kunnen we nu het beste kiezen; en ik vind die kleur wel mooi, maar is die niet te heftig; ik heb best een donker huis, wordt de muur dan niet te donker? Gevoelsmatig komen kleuren wat donkerder over op muren dan ze op de waaier of kleurstaal lijken. Dit heeft alles met lichtval en –weerkaatsing te maken.
Onze tip is dan ook om de staal of de waaier tegen de muur te houden waar de kleur zou moeten komen (en kijk of erop die muur veel licht valt of niet, dit beïnvloed namelijk de kleur). Neem een testpotje mee! We hebben in de winkel kleine potjes muurverf (250cc) die we op elke gewenste kleur kunnen mengen. Zo kun je een klein stukje proberen en krijg je een goed idee van de kleur.

Overal een oplossing voor

Nieuwe huiseigenaren Mark en Esther vertellen: “Toen de koop van ons nieuwe huis definitief was zijn we naar Poulisse gegaan. We wisten niet zo goed wat we met de grote, mooie, raampartijen aan moesten. We wilden graag de inkijk kwijt, maar we wilden geen opgesloten gevoel. Poulisse kwam ons ter plekke adviseren. We kregen hele heldere tips en aandachtspunten. Daardoor konden we redelijk snel een selectie maken van wat we wilden en wat mogelijk was. Er is zoveel aanbod dat het soms moeilijk is om door de bomen het bos te zien, maar de dames van Deco Home Poulisse hebben ons daar echt goed in begeleid. We zijn heel blij met het eindresultaat. We kunnen spelen met licht, hebben geen inkijk vanaf de straat en het past helemaal bij ons interieur!”

“Weet je wat ik zo fijn vond?!”vertelt Mark: “We hadden heel mooi behang besteld en zouden het zelf gaan opplakken. Maar toen ik het behang ging ophalen durfde ik het eigenlijk niet meer aan. Toen is er iemand van het schildersbedrijf gekomen om het op te plakken. En het zit er heel strak tegenaan, geen naad te zien! Dat was mij nooit gelukt ben ik bang. Gelukkig heeft Poulisse overal een oplossing voor.”

Bekijk de website van Schildersbedrijf Deco Home Poulisse