A-merken tegen bodemprijzen

Op 21 november 2013 opende Sani-dump haar deuren in Zaltbommel met 3000 m2 assortiment in sanitair, tegels en wellness. Geen dumpzaak voor sanitair “met een foutje” maar hoogwaardige A-merken als Thebalux, Sphinx, Duravit, Detremmerie, HansGrohe en Riho.

Waarom dan toch die naam?

Sonny legt uit: “mensen denken daardoor misschien dat het bij ons gaat om restpartijen of B-keuze. Niets is minder waar. Alle sanitair wordt speciaal voor jou direct bij de leverancier besteld. Het is slechts de prijs die wij dumpen. Daarom is Sani-dump al meer dan 10 jaar de grootste en goedkoopste leverancier van A-merken sanitair in Nederland.”

Badkamers in nieuwe woningen worden weer steeds ruimer bemeten. In bestaande woningen is de praktijk vaak anders. De meeste badkamers meten slechts zes à zeven vierkante meter en dit grondoppervlak biedt meestal beperkte mogelijkheden om de ruimte comfortabel en optisch ruimtelijk in te delen. Daarom worden moderne badkamers ontworpen met het oog op ruimtebesparing en functie. Maar het oog wil ook wat. De A-merken bieden badkamers van a tot z. Alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd, van badkamermeubel tot kraan.

Het vertrouwde assortiment van Sani-dump bevat de collectie van o.a. Sphinx, Villeroy en Boch, Detremmerie en meer dan honderdvijftig verschillende badkamermeubelen, vijfenzeventig douchewanden, vijftig baden en whirlpools, designradiatoren, stoomcabines en kranen van alle bekende A-merken.
Sani-dump Zaltbommel is daarnaast uitgerust met een tegelafdeling van ruim 800 m2 waar gerenommeerde merken als Sphinx en Villeroy en Boch groots uitgepakt hebben.

In een apart deel van de showroom presenteren alle merken op eigen wijze de noviteiten en paradepaardjes van het komende seizoen. Je waant je op een sanitairbeurs!

Sonny staat met een ervaren team van sanitairadviseurs 6 dagen per week voor je klaar om je te helpen bij de keuze van je toilet of badkamer. Desgewenst werken ze het advies voor je uit in een overzichtelijke tekening waarmee je je direct een goede voorstelling kunt maken van je nieuwe badkamer.

Bekijk de website van Sanidump