Terug naar overzicht

Kievit Makelaardij

Het markante blauwe bord is na anderhalf jaar inmiddels een bekend verschijnsel in de regio. Het kantoor mag dan nog jong zijn, drijvende kracht Stefan Kievit heeft inmiddels ruim 13 jaar ervaring en kent de kneepjes van de makelaardij. Als geen ander snapt Stefan hoe de hedendaagse markt in elkaar steekt en wat er nodig is voor succes, ook nu!

“Wil je verkopen aan de juiste koper, dan zul je als makelaar niet één, maar drie stappen harder moeten lopen om de woning bij hem onder de aandacht te krijgen” vertelt Stefan. Vaste sluitingstijden heb ik dus niet. Heb je een vraag? Wij zijn bereikbaar! Ook 's avonds en in het weekend. Dat is makelaardij anno nu!

Omdat Kievit Makelaardij met één makelaar werkt, zijn afspraken snel en gemakkelijk gemaakt. Is Stefan even buiten de deur dan wordt je keurig geholpen door zijn medewerkers die je graag te woord staan voor het maken van een afspraak. Het beste resultaat halen en bovenal doen wat wordt afgesproken, dat is hoe makelaar Stefan Kievit een relatie voor de lange termijn wil opbouwen met zijn opdrachtgevers.

Wil jij je woning niet alleen te koop zetten, maar ook verkopen? Dan komen er ongetwijfeld een paar vragen bij je op.
• Als ik de verkoop laat begeleiden door een makelaar, wat mag ik dan verwachten?
• Zal ik eerst verkopen of is het misschien verstandig eerst te kopen?
• Wat is de verwachte opbrengst van mijn eigen woning?
• Hoe zit het ook alweer met de wettelijke bedenktijd voor de koper?

Allemaal zaken waarvan het goed is om deze voor de start van de verkoop van je woning met ons door te spreken. Wij nemen graag tijdens een vrijblijvend verkoopgesprek alle stappen van ons 'Verkoopplan' met je door.

Laat je door Kievit Makelaardij adviseren bij de aankoop van uw toekomstige woning en profiteer. Aankoopbegeleiding is mogelijk vanaf € 350,-!

Wij blijven continu op de hoogte van het actuele woningaanbod en jij dus ook! Je kunt gebruik maken van onze uitgebreide dienstverlening bij aankoop, maar wanneer je zelf al een woning hebt gevonden, kun je ons ook in een later stadium inschakelen, bijvoorbeeld tijdens de onderhandelingen met de verkoper. Je wilt toch zo min mogelijk risico’s nemen bij de grootste aankoop van je leven?

Het taxeren van een woning vinden wij een serieuze zaak. Stefan is tevens een gecertificeerd NWWI-taxateur. Een taxatierapport wordt meestal gebruikt voor de financiering van het door jou gekochte woonhuis. Maar het kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt zoals:

• Oversluiten van huidige hypotheek
• Echtscheiding
• Fiscus (erfbelasting)

Ruime ervaring in de bestaande woningmarkt stelt ons in staat elk object op de juiste waarde schatten. Onze taxatie-rapporten zijn zeer uitgebreid en bevatten alle relevante en actuele informatie.

We hopen snel persoonlijk kennis met je te maken!

Bekijk de website van Kievit Makelaardij