Terug naar overzicht

Hooymans Hifi

Ontdek het gemak van streaming audio & Smart tv bij je thuis. Vul elke ruimte van je huis met je favoriete muziek, films en series, volledig draadloos! Houd ’t simpel: Bedien de speakers en tv’s met je telefoon en tablet. Desgewenst installeren we alles bij je thuis.

Stel je eens voor. Je komt thuis en schakelt met je telefoon of tablet overal in huis muziek aan. Wat zal het zijn? Een klassiek album vanaf je computer om te ontspannen na een zware dag, of rock via Spotifiy om het bloed te laten stromen of luister je naar een van de duizenden internet radiostations tijdens het koken. Je partner luistert intussen in een andere ruimte naar andere muziek terwijl de kinderen genieten van een spannende film in topkwaliteit via de Smart TV.

Peperdure toekomstmuziek? Dat hoeft niet, Het systeem is eenvoudig en snel in elke woning te realiseren zonder hak-, en breekwerk en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Op onze website vind je meer informatie en actuele prijzen.
Domotica maakt je huis zuiniger, veiliger en een stuk comfortabeler.

Het automatiseren en beveiligen van je huis kun je prima zelf regelen samen met Hooymans. Een intelligente controller zorgt voor de koppeling van alle audio, tv’s, verlichting, camera’s en beveiliging in huis. Omgaan met dit systeem is voor iedereen kinderspel door de intuïtieve bediening met je tablet of telefoon. Het Domotica-systeem bestaat uit een audio en video installatie, intelligente schakelingen voor je verlichting, camera systemen en alarmsystemen en werkt middels een draadloze, snelle verbinding met elke tablet en smartphone.

Betaalbare service om de hoek

“Waarom ergens anders, als je bij ons hetzelfde betaalt.” Volgens eigenaar Don van Hooft spreekt het bedrijfsmotto voor zich. Hooymans is al ruim 20 jaar het vertrouwde adres voor beeld, geluid en telecom in de regio met altijd zeer concurrerende prijzen. Overtuig jezelf op onze website of kom een keer zelf het gebruiksgemak uitproberen in onze winkel!

Bekijk de website van Hooymans Hifi