Niemand wil voor onverwachte verrassingen komen te staan tijdens een verbouwing. En dat het negen van de tien keer duurder uitvalt dan gepland is niet voor niets een cliché.

Bij een verbouwing of het bouwen van je eigen huis is het belangrijk dat je de juiste afweging maakt op het juiste moment. FreSjo biedt moderne oplossingen die onverwachte verrassingen voorkomen.

Frenk van den Bogaard en Sjoerd Laheij startten in 2010 het bouwkundig ontwerp- en adviesbureau FreSjo. Het bureau is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat zowel particulieren als bedrijven kan ondersteunen in alle facetten van een bouw; van idee tot uitvoering. Zo behoren bouwontwerp, bouwbegeleiding, bouwadvies, bouw-management, bouwkosten bepalen en de ontwikkeling van projecten allemaal tot de diensten die FreSjo aanbiedt.

Waar FreSjo echt in uitblinkt en zich mee onderscheidt is de moderne werkwijze. Zo worden volledig nieuwe woningen ontworpen en getekend in 3D, verbouwingen en aanpassingen worden direct gevisualiseerd en er kunnen zelfs 3D ontwerpen voor het totale interieur worden gemaakt. “We zijn een modern bedrijf dat voorop loopt als het gaat om de laatste trends en mogelijkheden.“ verklaart Frenk, die het bouwmanagement verzorgt.

FreSjo schuift bij de klant aan tafel om ideeën en verwachtingen door te nemen en afspraken te maken. Vervolgens worden de ideeën meteen omgezet in een 3D ontwerp. Zo wordt meteen een duidelijk beeld geschetst van het uiteindelijke resultaat, worden geen verkeerde verwachtingen geschapen, fouten voorkomen en hiermee onnodige kosten vermeden.

Als je nog niet precies weet welke kleuren of welke stijl het beste in of bij de woning past, dan kan dit met het speciale softwareprogramma, dat FreSjo gebruikt voor hun ontwerpen, heel eenvoudig worden weergegeven. Sjoerd , die verantwoordelijk is voor het tekenwerk legt uit: “De gemaakte keuzes en ontwerpen kunnen door middel van een speciale app aan de klant worden getoond. Voor de klant blijft het mogelijk het ontwerp gedurende het hele proces, waar dan ook, te bekijken. Hierdoor kan er tijdig worden bijgestuurd en dat voorkomt onnodige uitgaves.”

“Wanneer het definitieve ontwerp uiteindelijk gereed is kan dit worden doorgestuurd aan alle betrokken partijen en deze kunnen hiermee direct aan de slag. De tekeningen bevatten namelijk alle maat- en materiaalinformatie, die partijen nodig zullen hebben tijdens het hele (ver)bouwproces.”

“Mensen moeten zich bij ons op hun gemak voelen, zodat we ze alle zorgen omtrent hun (ver) bouwproject uit handen kunnen nemen. Dat is de meest belangrijke drijfveer van ons bedrijf.”

Bekijk de website van Fresjo