Terug naar overzicht

De Groot Kachels

Vuur staat voor sfeer en warmte

Een knisperend haardvuur, een lekker glas wijn en een goed boek. Heerlijk even wegdromen en totaal ontspannen. Je eigen haard is bij uitstek de plek om na een dag hard werken even bij tot rust te komen. De warmte van een haard geeft je een behaaglijk gevoel van geborgenheid en gezelligheid.
Jouw droomhaard vind je bij De Groot Kachels, specialist in haarden. In de sfeervolle showroom met ruim tachtig opstellingen presenteren zij een breed scala aan haarden, kachels en schouwen in uiteenlopende stijlen.

“In ons assortiment vind je zowel klassieke, rustieke haarden als moderne trendy modellen en alles wat daartussen ligt. Deze zijn zowel op gas, hout als elektra te verkrijgen. Echt af wordt het met de talloze mogelijkheden in maatwerk waarbij we materialen als natuursteen met andere elementen uit de interieurbouw combineren tot één totaaldesign. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan het wegwerken van je TV-apparatuur in een stijlvol multifunctioneel haardmeubel. “Alles is mogelijk” is dan ook niet voor niets ons motto” vertelt Simone de Groot.

Met ruim vijfentwintig jaar ervaring hebben wij alle kennis en vakmanschap in huis om van je haard het sfeervolle middelpunt van je huis te maken.

3-D Ontwerp & Maatwerk

Bernadette de Groot vertelt verder: “Exclusieve ontwerpen voor ieder budget, daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Misschien heb je zelf wel ideeen hoe een haard er uit moet zien, of misschien heb je iets moois gezien in onze showroom. Samen kunnen we een uniek ontwerp maken, passend bij je interieur. Met behulp van een 3D ontwerp kunnen we het idee helder in beeld brengen en perfect afstemmen op jouw situatie. Zo’n ontwerp laat de haard als het ware in je eigen huiskamer tot leven komen.”

Service & Kwaliteit

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. De Groot Kachels is lid van Het Sfeerverwarmingsgilde (dit is de vakbranche welke toezicht houdt op het leveren van gegarandeerde kwaliteit, veiligheid en vakmanschap door haar leden) en heeft het certificaat Erkend Installateur Sfeerverwarming.

De Groot Kachels heeft passie voor jouw vuur!
Kom langs en ervaar het zelf.

Bekijk de website van De Groot Kachels