Terug naar overzicht

De Graauw Interieurs

De Graauw interieurs is een echt familiebedrijf, Het werd in 1981 opgericht door Henry en Tonny de Graauw. Hoewel gestart in Kerkdriel is het bedrijf inmiddels gevestigd op in 't oog springende lokaties in Zaltbommel en Oss. De oprichters van het bedrijf zijn nog steeds nauw betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden. Vandaag de dag wordt de collectie samen met kinderen Jorgen en Kim geselecteerd en bepaald. De Graauw presenteert sinds 1981 een eigenzinnige en trendy keuze uit het assortiment van grote meubelleveranciers als Leolux, Pode, Rolf Benz en Jori aan geïnteresseerden in de Bommelerwaard en de regio Oss.

Comfortabel wonen en slapen

Je vindt bij de Graauw een breed assortiment eigentijdse meubels en stoffering voor je woonkamer. In de laatste jaren is het assortiment geactualiseerd met aansprekende collecties voor jong en oud. Met het merk Musterring en de eigen WaauW collectie levert de Graauw mooie kwalitatieve producten tegen scherpe prijzen.
De slaapcollectie bestaat uit topmerken als Auping, Tempur en Eastborn. Al deze merken zijn te vinden in een speciaal daarvoor ingerichte studio. Om het plaatje compleet te maken vind je hier ook kussens, dekbedden, en beddengoed.

Met trots presenteert de Graauw : De WAAUW - collectie

Waauw combineert wereldstijlen tot een nieuwe ervaring in wonen. Waauw biedt een fraaie collectie eettafels, stoelen en zitmeubelen. Het concept van basic design elementen is een startpunt voor vele woonstijlen, van een strak Italiaans interieur tot nuchter Hollands wonen! Deze veelzijdigheid nodigt bovendien uit om vaker in uw interieur te variëren. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor deskundig advies over maten, materialen en andere uitvoeringsmogelijkheden.

Totale woningstoffering

De Graauw biedt een totaal oplossing voor je interieur. Naast meubelen vind je bij ons ook een ruim assortiment gordijnen en raamdecoratie van merken als Bece en Multisol.

Voor de vloer bieden wij je de keuze uit tapijt, vinyl en pvc. Met merken als Parade, Bonaparte en Desso. Voor de finishing touch hebben wij karpetten van Brinker carpets en Millenerpoort.

Te veel om je voor te stellen? De Graauw maakt graag een 3D-tekening van je nieuwe interieur voor je!

Bekijk de website van De Graauw Interieurs